energetice.cataloage.ro - sectiunea integrala a anuarului business-to-business: Eurodirectory - Energetice
Portal B2B cataloage.ro

Selecteaza domeniul:

Sugestii / propuneri / sesizari
Termeni si conditii pentru folosirea portalului

Important:
Acestia sunt termenii si conditiile in care noi va furnizam informatiile din site-ul Cataloage si accesand site-ul, dumneavoastra agreeati si sunteti de acord in totalitate cu termenii si conditiile din acest document. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii, atunci nu trebuie sa accesati si/sau sa folositi datele din site.


Definitii
"Dumneavoastra" inseamna utilizatorul site-ului, cel care acceseaza paginile din site.
"Noi", "noua" adica EXPRIMS S.R.L. si toti asociatii sai.
"Portal" inseamna ansamblul de subdomenii web ale domeniului cataloage.ro si toate ramificatiile acestora spre paginile de prezentare ale firmelor inscrise.
"Site" inseamna ansamblul de pagini web construite pentru prezentarea de activitate.
"Continut" inseamna informatiile (chiar si partial) si/sau orice alte materiale din interiorul site-ului.


Drepturi transferabile
Drepturi rezervate

Sunteti intru totul de acord si va obligati sa folositi informatiile din site numai in interes personal si veti pastra paginile incarcate doar pe harddisk-ul calculatorului dumneavoastra. Va asumati obligatia de nu copia, reproduce, distribui, publica, exploata comercial ori de a crea produse derivate din acest site. In aceeasi masura va asumati raspunderea de nu facilita cele enuntate mai inainte unei alte parti.


Garantii si raspunderi
Site-ul si continutul sau (inclusiv partea de continut furnizata noua de catre alte parti in mod direct sau indirect) va este oferit de fapt si de drept "asa cum este" si "spre informare". Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru informatiile ce sufera modificari in timp sau ne sunt furnizate defectuos. Toate informatiile oferite dumneavoastra sunt cu titlu informativ si indiferent de modul in care veti alege sa folositi continutul site-ului, noi nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru consecintele actiunilor dumneavoastra sau a celor pe care-i contactati, nici in mod direct si nici indirect. Dumneavoastra sunteti unicul responsabil pentru folosirea si consecintele folosirii informatiilor in aceeasi masura in care avantajele financiare, materiale sau de orice alta natura pe care le veti obtine ca urmare a folosirii informatiilor din site, va apartin in totalitate.


Obligatii
Navigarea prin acest site se face manual urmand intocmai link-urile din fiecare pagina. Se interzice cu desavarsire culegerea automatizata a datelor din acest site.
Aveti obligatia de a folosi datele din acest site doar prin conexiune online. Pentru situatia in care doriti folosirea offline aveti obligatia de a cumpara sau de a folosi prilejurile oferite de promotiile (gratuite sau cu reduceri) EXPRIMS pentru a le primi in mod protejat sau nu pe suport CD-ROM.
Accesarea oricarui serviciu oferit in portal se face numai pentru scopul in care a fost creat (de exemplu, nu se vor trimite oferte prin formularul de "CERERE DE OFERTA").


Link-uri spre alte site-uri
Ne rezervam dreptul de furniza legaturi spre alte site-uri. Dumneavoastra ati luat la cunostinta si acceptati in totalitate faptul ca noi nu suntem responsabili de functionalitatea, continutul si interactivitatea dumneavoastra cu site-urile externe noua. In acelasi timp aveti obligatia de a lua la cunostinta si respecta intocmai regulile si conditiile stipulate de catre propietarii acestora.


Folosirea site-ului

  Dumneavoastra ati inteles foarte clar:
 • nu veti folosi informatiile din site pentru incalcarea legii;
 • nu veti folosi informatiile din site pentru a ne aduce prejudicii si/sau pagube, in mod direct sau indirect noua, EXPRIMS S.R.L.;
 • veti face uz de aceste date doar in folosul dumneavoastra si al firmelor inscrise in acest site;
 • nu veti folosi adresele de e-mail ale firmelor prezentate in site pentru campaniile publicitare ale dumneavoastra sau pentru terti;
 • veti folosi datele de contact ale firmelor prezentate doar cu referire la produsele/serviciile oferite de catre acestea si numai daca aveti intentia de a deveni cumparator al acestora.


Proprietate intelectuala
Ati luat la cunostinta si ati inteles foarte clar ca toate drepturile de autor, marcile comerciale aferente EXPRIMS S.R.L. si toate celelalte proprietati intelectuale sunt si vor ramane in proprietatea EXPRIMS SRL.


Principii de confidentialitate
Va rugam sa vizitati pagina confidentialitate.


Schimbarea termenilor si conditiilor pentru folosirea acestui site
Noi ne rezervam dreptul de a schimba termenii si conditiile pentru folosirea acestui site la anumite intervale de timp. Dumneavoastra veti putea sa vizitati si sa folositi informatiile din acest site in conditiile in care sunteti intru-totul de acord cu modificarile operate. Este responsabilitatea dumneavoastra de a verifica in mod regulat daca acesti termeni si conditii de utilizare au fost modificati. Daca nu sunteti de acord cu modificarile operate atunci trebuie sa parasiti imediat acest site.


Regim contractual
Acesti termenii si aceste conditiile pentru folosirea acestui site (asa cum sunt si vor fi ele modificate din timp in timp) impreuna cu oricare alt document ce face referire la acest site compun regimul contractual dintre noi si dumneavoastra.
Incalcarea oricarei conditii de folosire a portalului poate duce la suspendarea facilitatilor oferite, cu sau fara avertizare prealabila.
Prevederile contractuale scrise, semnate si stampilate intre noi si dumneavoastra au valoare juridica primara in fata oricaror alte documente cuprinse in acest site.


Jurisdictie
Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea ori desfiintarea lui, se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti Ón conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.


© EXPRIMS SRL 1993-2024

Link-uri utile:


Info: Denumire firma:

Cautarea se face dupa grupul de litere scris, indiferent de locul unde acestea se regasesc in denumire.

Exemplu:
 • in fereastra de cautare, prod
 • rezultatul poate fi,
  - ABC PRODUCTIE SRL,
  - PRODIGIOS COMPANY Ltd,
  - SUPERPRODUSE SA
 • Exemplele enumerate mai sus contin date fictive.

  Info: Cautare clasificata

  Cautarea se face in activitatile clasificate standard.
  Lista acestor activitati se regaseste in meniul culisant din stanga.

  In editia tiparita a publicatiei, acesta clasificare e facuta pe capitole si subcapitole. Practic, cautarea se face in denumirile de subcapitole

  Info: Cautare detaliata

  Fiecare firma are inclusa (in pagina proprie de prezentare a activitatilor) o detaliere a activitatilor, in termeni proprii, neclasificati.

  Motorul de cautare analizeaza fiecare grupare de litere din cuvintele scrise de reprezentantii firmelor, ca fiind definitorii pentru activitatea desfasurata.

  Info: Modalitate cautare extinsa

  Daca in fereastra de cautare se vor da doua grupuri de litere, atunci in rezultat vom avea cuvinte care contin cel putin unul dintre cele doua grupuri date.

  Exemplu:
 • in fereastra de cautare, um mob
 • rezultatul poate fi,
  - CENTRUM TRADE SRL,
  - MOBILIS DIVERSUM,
  - ARMOB IMPORT-EXPORT SA
 • Exemplele enumerate mai sus contin date fictive.

  Info: Modalitate cautare exacta

  exacta text descriptiv

  Daca in fereastra de cautare se vor da doua grupuri de litere, atunci in rezultat vom avea EXACT combinatia de litere data.

  Exemplu:
 • in fereastra de cautare, um mob
 • rezultatul poate fi,
  - CENTRUM MOBILIS TRADE SRL,
  - PERPETUUM MOBILE SA
 • Exemplele enumerate mai sus contin date fictive.